Budapest City Central
ENG
HUN

A great home-like atmosphere right in historical center of Budapest


Budapest City Central


A Budapest City Central történelmi központjának szívében található, közvetlenül a város egyik leghíresebb nevezetessége, a Dohány utcai Zsinagóga mellett. A szálláshely besorolása magánszállás, mely 7 szobájával otthonos környezetet biztosít vendégei számára. A 2008-ban teljesen felújított szálláshely egy 19. századi, történelmi vasszerkezetes épület belsejében, klasszikus környezetben nyújt magasfokú kényelmet vendégeinek. Az épület csak néhány lépésnyire található Budapest fő látványosságaitól, illetve üzleti központjától. A Magyar Nemzeti Múzeum 5 perc sétával elérhető, csakúgy mint a Váci utca – Budapest híres sétálóutcája.

A látogatók keresve sem találnának központibb helyet, csupán pár perc sétára a legfontosabb közlekedési csomópontoktól.

A Budapest City Central egy percre található az M2 piros vonalának Astoria metrómegállójától. Az M3 kék vonal Deák tér, illetve Kálvin tér megállói is csak 5 percnyi távolságra vannak.

Szálláshelyünk egyesíti a híres magyar vendéglátást, a modern szolgáltatásokat, a központi elhelyezkedést és a megfizethető árakat, ezáltal tökéletes választássá válik mind a turisták, mind az üzleti célú vendégek számára.

 • Budapest City Central
  Budapest City Central
 • Budapest City Central
  Budapest City Central
 • Budapest City Central - Reception
  Reception
 • Budapest City Central - Standard Double/Twin
  Standard Double/Twin
 • Budapest City Central - Standard Single
  Standard Single
 • Budapest City Central - Standard Triple
  Standard Triple
 • Budapest City Central - Standard Triple
  Standard Triple
 • Budapest City Central - Economy Double/Twin
  Economy Double/Twin
 • Budapest City Central - Standard Double/Twin
  Standard Double/Twin
 • Breakfast - Bali Caffe
  Breakfast - Bali Caffe

Minden szoba kábeltelevízióval, telefonnal, nagysebességű Internet hozzáféréssel és saját munkaterülettel rendelkezik. Az összes szoba légkondicionált, mely minden évszakban kellemes környezetet biztosít. A nagy belmagasság és a világos falak kellemes érzést keltenek, mely kimondottan jólesik egy hosszú városnéző-, vagy munkanap után. A hangszigetelt ablakok és szobák által csendes és nyugtató légkört biztosítunk vendégeinknek.

Habár a Budapest City Central nem rendelkezik reggeliző helyiséggel, vendégeink minden nap igényelhetnek kontinentális reggelit felár ellenében a recepción, mely egy közeli kávézóban kerül felszolgálásra.

Központi elhelyezkedése, barátságos, angolul beszélő személyzete és kellemes légköre miatt a Budapest City Central tökéletes szálláshely Budapest gazdag történelmének és kulturális örökségének megismerésére.

A Budapest City Central könnyen megtalálható a Károly körút 3/a házszám alatt. A bejárat mellett egy bronz-színű tábla jelzi a Budapest City Central-t. Éjszaka és a hétvégéken a bejárati kaput zárva tartjuk, de a 102-es kapukód megnyomásával a recepciósunk beengedi az épületbe. Az udvaron átkelve bal kéz felől található a lift. Az „1” szám megnyomásával az első emeletre jut. Kilépve forduljon jobbra, majd haladjon egyenesen a folyosón, a táblák követésével. A folyosó végén jobbra találja a szálláshely bejáratát.H-1075 Budapest, Károly Körút 3/A
Door-Bell code: 102
Tel: +36-1-327-0930

H-1075 Budapest, Károly Körút 3/A, Tel: +36-1-327-0930